Radonjić: Rekli su mi da na transparentu imam mišiće, moraću do teretane ovih dana da bih više ličio

„Ja sam već bio u ovakvoj situaciji, Nikoli je to prva na ovakvom nivou. Naravno da nije prijatno nikome, šta god da smo napravili, a napravili smo dosta, dosta toga dobrog“, prokomentarisao je Dejan Radonjić uvrede i transparent njemu i Nikoli Ivanoviću

13506 pregleda 15 komentar(a)
Foto: ABA League/Dragana Stjepanovic
Foto: ABA League/Dragana Stjepanovic

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je bio nasmijan u pres sali „Morače“, mnogo više nego prethodni put, kada je takođe bio na meti navijača.

Prvo je prokomentarisao pobjedu nad Budućnost Volijem, a onda i uvrede i transparent.

„Dosta se pričalo o rezultatskom značaju ovog meča, jer se odavno nije desilo da nema neku težinu. Ali, i Budućnost i mi smo se trudili da odigramo dobar meč, vidna je bila želja sa obje strane da se dobije. Izašli smo iz jako žestokog ritma, ovo nam je 60. utakmica u sezoni, imamo ih znatno više od svih u ABA ligi“, rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je bio zadovoljan reakcijom svog tima u finišu.

„Na početku smo dosta dobro izgledali, bilo je dobrih stvari na obje strane terena. Gradili smo rezultat, ali je Budućnost u svakom trenutku prijetila. Iako smo sa 10 razlike otišli na poluvrijeme, rekao sam igračima da se čeka odgovor rivala. Budućnost je odigrala čvršće, poremetila nas, odbrana nam nije bila tako dobra i bilo je dosta grešaka u oba pravca. Koncentracija nam nije bila na nivou, ali smo u neiizvjesnoj završnici bili smireniji i uspjeli da realizujemo prilike koje su nam se pružile“, rekao je 52-godišnji Podgoričanin i poručio:

„Želim Budućnosti puno sreće u nastavku sezone i već u prvom narednom meču“.

On je uz osmijeh prokomentarisao ogavan transparent na kojem su on i Nikola Ivanović i poruke koje su im upućene.

„Na daljinu slabije vidim, ali su mi u svlačionici rekli da imam neke mišiće. Moraću malo da odem do teretane ovih dana, da budem sličniji tome“, rekao je Radonjić, a Ivanovićev slučaj je ozbiljnije sagledao.

„Ja sam već bio u ovakvoj situaciji, njemu je to prva na ovakvom nivou. Naravno da nije prijatno nikome, šta god da smo napravili, a napravili smo dosta, dosta toga dobrog“.

Bonus video: