Budućnost sa Splitom, Džikić: Počinje priprema za plej-of

Meč se igra u subotu od 19 sati

2725 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Budućnost Voli ove sezone praktično nije imala nijedan meč bez rezultatskog značaja, bilo da je riječ o ABA ligi ili Evrokupu.

Završila je nastup u Evropi porazom od Andore u osmini finala, a sada je došao trenutak i za duel koji ne odlučuje ništa - "plavi" u posljednjem meču regularnog dijela regionalnog takmičenja gostuju u Splitu (subota od 19 sati).

Budućnost već zna da je treća na tabeli, za plasman u polufinale će se boriti sa FMP-om.

A ako savlada tim iz Železnika čeka je okršaj sa Partizanom, drugoplasiranom ekipom.

"Posljednja utakmica regularnog dijela lige ne može da promijeni našu poziciju na tabeli, ali mi znamo šta nas čeka u plej-ofu i zbog toga moramo da te mečeve dočekamo što spremniji, odmorniji i zdraviji. Takođe je vrlo bitno da na ovoj utakmici vidimo koliko mogu neki od rovitih igrača. S druge strane, i protivnik ima jasnu sliku duela koji su pred njima. Želimo da odigramo takmičarski", rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Bek Podgoričana Igor Drobnjak, koji je juče proslavio 22. rođendan, očekuje dobro izdanje u Splitu.

"Iako je u pitanju utakmica bez rezultatskog značaja, potrudićemo se da se što bolje spremimo za početak doigravanja naredne sedmice. Nakon ispadanja iz Evrokupa možemo da se posvetimo u potpunosti ABA ligi i nadam se da ćemo napraviti što bolji rezultat", rekao je Drobnjak.

Bonus video: