Jokić o MVP tituli: Ako se dogodi, dogodi se, neću umrijeti ako ne dobijem nagradu

Košarkaš Denvera govorio o mogućnosti da drugu godinu zaredom osvoji MVP titulu

6074 pregleda 0 komentar(a)
Jokić i Kari, Foto: Reuters
Jokić i Kari, Foto: Reuters

Nikola Jokić je prvi favorit da i ove sezone osvoji MVP nagradu u NBA ligi - košarkaš Denvera je uoči proglašenja najboljeg igrača ispred Džoela Embida i Janisa Adetokumba i mogao bi drugu godinu zaredom da osvoji ovo priznanje.

Da li će Jokić biti MVP ili će tu nagradu osvojiti Embid, koji mu je glavni konkurent biće poznato vjerovatno kada se završe sve utakmice prve runde plej-ofa.

„Nikada nisam sanjao o tome. Ako se dogodi, dogodi se. To je velika stvar, naravno. Značiće za moje nasljeđe, moje ime će uvijek biti tu. Ali ako ne dobijem, neću umrijeti, nastavljam da igram i da pokušavam da igram na pravi način, kao i cijelog života“, zaključuje Jokić.

Jokić je završio sezonu - Denver je sinoć eliminisan u plej-ofu od Golden Stejta.

„Sličan je osjećaj kao poslije prve dvije utakmice. Kod kuće smo vidjeli da možemo da igramo s njima, ali oni su sada u završnici opet bili efektniji. Veoma su dobar tim."

Na pitanje da li će potpisati maksimalni ugovor tokom ljeta odgovorio je:

„Volio bih, ali ne odlučujem o tome. Ako je ta ponuda na stolu, naravno da ću je prihvatiti. Zaista mi se dopadaju i organizacija i ljudi koji rade ovdje. U dobrim sam odnosima sa svima, imamo nešto što gradimo, i dobar mi je osjećaj povodom toga“, poručio je Jokić.

Bonus video: