Dejan Radonjić: Svjesni smo iskustva i napadačkog potencijala Cedevita Olimpije

Košarkaši Zvezde igraju u ponedjeljak od 18.30 u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige

2791 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić, Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra odgovorno i koncentrisano protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige i popravi određene djelove igre iz prvog meča u Beogradu.

"Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svjesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo u drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedjeljak od 18.30 u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. U prvom meču u Beogradu su pobijedili sa 93:82 i potrebna im je još jedna pobjeda kako bi se plasirali u finale regionalnog takmičenja.

"Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bismo odigrali dobru utakmicu", dodao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv motivisanog i iskusnog protivnika, koji će željeti da polufinalnu seriju vrati u Beograd.

"Pored dodatne energije koju će im dati podrška sa tribina, Cedevita Olimpija je ekipa koja ima izvanredne individualce i napadače koji svakome mogu da ubace mnogo poena kada su u dobrom ritmu. Mi želimo da odigramo čvrsto u odbrani, da se borimo za svaku loptu i da odgovorimo na energiju i agresivnu igru domaćina", naveo je Dobrić.

Bonus video: