Jasikevičijus: Ne možemo da zaboravimo šta se desilo; Laso: Volio bih da se ponovi 2018. godina

U Beogradu od 19. do 21. maja fajnl for Evrolige

3846 pregleda 0 komentar(a)
Jasikevičijus i Mirotić, Foto: Euroleague.net
Jasikevičijus i Mirotić, Foto: Euroleague.net

Košarkaši Real Madrida i Barselone sastaće se sjutra (21) u polufinalu fajnl fora Evrolige.

Ove sezone dva tima odigrala su šest utakmica, a Barselona je slavila pet puta.

Barselona je u četvrtfinalu eliminisala Bajern sa 3:2, iako je ligaški dio završila kao prva, dok je Real Madrid u tri utakmice bio bolji od Makabija.

"Mislim da ne možeš da zaboraviš šta se desilo. Mislim da moraš da naučiš iz toga, očigledno je da će sjutra biti nova utakmica koja kreće od 0:0 i moramo da uzmemo u obzir šta smo uradili dobro, a šta loše", rekao je trener Barselone Šarunas Jasikevičijus.

Najkorisniji igrač Evrolige, član Barselone Nikola Mirotić rekao je da ne vjeruje da je njegov tim favorit na završnom turniru.

"Prvi dan kada sam obukao ovaj dres znao sam za pritisak i očekivanja. To je nešto na šta sam navikao, to me gura da postanem bolji igrač", naveo je Mirotić.

Trener Real Madrida Pablo Laso rekao je da bi volio da se ponovi 2018. godina, kada je sa tom ekipom u Beogradu osvojio Evroligu.

Laso i Tavares
Laso i Tavaresfoto: Euroleague.net

"Volio bih da se ponovi, ali to su različite godine, različiti timovi, ali sigurno veliki grad košarke. Rekao sam to i ranije, za mene je uvijek zadovoljstvo da dođem u ovaj grad gdje igraju sjajne ekipe i igrači", rekao je Laso.

U prvom polufinalnom meču sastaju se Olimpijakos i Efes.

Fajnal-for Evrolige igra se u Beogradskoj areni. U četvrtak su na programu polufinala, a u subotu finale i utakmica za treće mjesto.

Bonus video: