Mlade košarkašice opet dobile Sjevernu Makedoniju

Mlada ženska košarkaška reprezentacija pobijedila je u Podgorici, u pripremi za B Evrospko prvenstvo, selekciju Sjeverne Makedonije - 46:24

2032 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KSCG
Foto: KSCG

Mlada ženska košarkaška reprezentacija pobijedila je danas u Podgorici, u prijateljskom meču, selekciju Sjeverne Makedonije - 46:24.

Crnogorske su bile ubjedljive i u jučerašnjem prvom duelu (80:50), ali u drugom odmjeravanu snaga nijedna od ekipa nije bila šuterski raspoložena.

Rezultatske neizvjesnosti nije bilo, uprkos slabijem izdanju izabranica selektora Vladana Radovića - svega 19 postignutih poena u prvom poluvremenu. U nastavku bolje izdanje i rutinska pobjeda.

U crnogorskoj selekciji samo je Jovana Savković bila dvocifrena sa 14 poena. Po šest poena dodale su Marija Leković i Maja Bigović.

Crnogorskim košarkašicama dueli sa Sjevernom Makedonijom u sklopu su priprema za B Prvenstvo Evrope, za igračice do 20 godina.

U nastavku priprema 25. i 26. juna predviđeni su dueli protiv Srbije na Zlatiboru.

Ženska U20 selekcija igraće na B prvenstvu u Skoplju od 9. do 17. jula, u grupi C sa Hrvatskom, Rumunijom, Kosovom i Sjevernom Makedonijom.

Bonus video: