Miško Ražnatović: Vjerovatnoća nula, ali desilo se Nikoli Jokiću

Agent najskupljeg košarkaša i klub, Denver Nagets, objavili fotogarfije Nikole Jokića u majici Nagetsa kada je imao svega pet godina

7486 pregleda 2 komentar(a)
Jokić sa fotografijom iz porodičnog albuma, Foto: denvernuggets/twitter
Jokić sa fotografijom iz porodičnog albuma, Foto: denvernuggets/twitter

Nevjerovatna koincidencija desila se u slučaju dvostrukog uzastopnog MVP košarkaša Denver Nagetsa Nikole Jokića.

Nakon njegovog potpisa na rekordni ugovor od 270 miliona, oglasio se na svom Instagramu njegov agent Miško Ražnatović, sa sve fotografijm petogodišnjeg Nikole u majici Nagetsa.

"Kratka priča o sudbini. Ovo je Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige u dobi od otprilike pet godina u rodnom gradu Somboru u Srbiji. Godine 2000., kad je ova fotografija snimljena, on nosi majicu na kojoj piše Nuggets, ne jer je volio košarku ili znao za Nuggetse, nego zato što ju je dobio na poklon", piše Ražnatović pa nastavio:

"Šanse da dijete iz malog srpskog grada na sebi ima majicu manje poznatog tima 2000. godine, bile su minimalne (osim ako ne govorimo o slavnim klubovima kao što su Lejkersi ili Bulsi), kao i to da uopšte zna za taj klub, a šanse da to dijete izraste u košarkaša i vrhunac, s dvije MVP titule i potpisom istorijskog ugovora, doživi s klubom čiju je majicu nosio kao dijete su ravne nuli."

Bonus video: