Micić: Vrijeme je za NBA

„Prošle godine nisam bio psihički spreman, želio sam još jednu sezonu da igram u Evropi. Veoma sam srećan u Efesu, vidjećemo šta će biti. Uživam u ovom trenutku”, rekao je Micić za grčku TV Cosmote

4652 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters/Marko Đurica
Foto: Reuters/Marko Đurica

Vasilije Micić je u prethodne dvije sezone osvojio sve što je mogao - dvije titule u Evroligi, nagrade za MVP-a sezone i fajnl-fora, kao i titule u Turskoj.

Sada je vrijeme da se popne na najveću scenu - NBA.

„Ove godine sam spreman da idem u NBA i mislim da je vrijeme. Prošle godine nisam bio psihički spreman, želio sam još jednu sezonu da igram u Evropi. Veoma sam srećan u Efesu, vidjećemo šta će biti. Uživam u ovom trenutku”, rekao je Micić za grčku TV Cosmote.

Srpski plejmejker je prethodnih dana bio na grčkom ostrvu Siros, gdje se održava egzibicioni basket turnir čiji je glavni promoter grčki as Jorgos Printezis. Pričao je i o slavi koju sada uživa.

„Iskreno, ne razmišljam toliko o tome. Igram od 16. godine i umijem da kontrolišem pritisak. Bilo je teških trenutaka u mojoj karijeri. Nisam otišao u Efes kao zvezda, ali sam pomogao timu da pobijedi. Srećan sam jer sam sa Efeson osvojio mnogo toga”, istakao je Micić.

Bonus video: