3x3 Montenegro basket turneja počinje u Golubovcima

Sezona 2022. počinje u Golubovcima, a 3x3 Montenegro karavan će, po starom običaju, proći kroz sve djelove Crne Gore

3637 pregleda 1 komentar(a)
Foto: 3x3 Montenegro
Foto: 3x3 Montenegro

Nakon istorijskog plasmana 3x3 reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo, na kojem će učestvovati 12 najboljih reprezentacija sa Starog kontinenta, došlo je vrijeme i za novu, šestu po redu basket turneju u Crnoj Gori.

Sezona 2022. počinje u Golubovcima, a 3x3 Montenegro karavan će, po starom običaju, proći kroz sve djelove Crne Gore. Finalna stanica je i ove godine u Budvi, saopštili su organizatori.

"Nakon istorijskog uspjeha reprezentacije, koju predstavlja ekipa Kodio, s puno entuzijazma ulazimo u novu 3x3 sezonu u Crnoj Gori. Osim reprezentativnog, raduju nas uspjesi naših momaka i na klupskom nivou - Kodio i Dangerous su igrali, a G-unit je izborio učešće na Challenger-u. Posljedično, veliko interesovanje vlada i među ostalim ekipama, čemu svjedoči i činjenica da smo prijave za turnir u Golubovcima zatvorili manje od 24h nakon otvaranja. Veoma smo uzbuđeni zbog nove 3x3 sezone", poručili su iz 3x3 Montenegro organizacije.

U saradnji sa Opštinom u okviru Glavnog grada - Golubovci, turnir u Mojanovićima će se organizovati u petak, 15. jula. Program počinje u 16h.

Više informacija o 3x3 aktivnostima u Crnoj Gori, možete dobiti na 3x3 Montenegro Facebook i Instagram profilima.

Bonus video: