SC Derbi krenuo u pripreme, sedam "studenata" od prvog dana u pogonu

Nova sezona u ABA ligi počinje 1. oktobra

7447 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KK SC Derbi
Foto: KK SC Derbi

SC Derbi, podgorički i najmlađi crnogorski ABA ligaš, krenuo je u pripreme za drugu sezonu u najjačem regionalnom takmičenju.

Sedmorica "studenata" počelo je sa radom u sali u Donjim Kokotima.

Pod vođstvom trenera Andreja Žakelja prvi trening odradili su Zvonimir i Tomislav Ivišić, Emir Hadžibegović, Boris Tišma, Danilo Ivanović, Vladimir Sudar i Vasilije Todorović.

Krajem sedmice se očekuje dolazak Flečera Megija, dok su ostali košarkaši na pripremama sa reprezentacijama i priključiće se ekipi po završetku tih obaveza.

"Drago mi je da smo se opet okupili, momci su odmorili tokom ljeta i spremni su da rade. Moraju da budu totalno fokusirani na rad i trening. Priključili smo ekipi i neke mlade košarkaše iz omladinskog i kadetskog pogona, dok čekamo još igrača narednih dana. Nadam se da kad se vrate reprezentativci da ćemo biti spremni, ali je bitno da su momci koji su došli danas na trening zdravi, željni rada. Uslovi su nam na visokom nivou, kao i prethodne sezone, a na nama je da to iskoristimo na pravi način i da će ove pripreme, ako sve bude kako treba, biti uspješne", rekao je trener Žakelj.

Nova sezona u ABA ligi počinje 1. oktobra.

Bonus video: