Vil Čeri MVP drugog kola Aba lige

Najbolji strijelci u drugom kolu ABA lige bili su Morgan iz Olimpije i Tejlor Ročesti iz Crvene zvezde sa po 26 poena. Morgan je bio i najbolji skakač sa 12 uhvaćenih lopti, dok je najbolji asistent bio Filip Čović iz FMP sa 12 uspješnih dodavanja
65 pregleda 0 komentar(a)
Vil Čeri, Foto: ABA LIGA
Vil Čeri, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 06.10.2017. 09:54h

Košarkaš Cedevite Vil Čeri proglašen je za najkorisnijeg igrača drugog kola regionalne košarkaške Aba lige, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Čeri je bio jedan od najzaslužnijih igrača za pobjedu Cedevite nad Zadrom sa 92:76.

On je na tom meču postigao 17 poena, a upisao je i sedam skokova, osam asistencija i dve ukradene lopte za 27 minuta provedenih na terenu. On je, na kraju, imao indeks korisnosti 27.

Samo su Džordan Morgan iz Olimpije i Dilan Enis iz Mega Bemaksa imali veći indeks korisnosti od Čerija, 39 i 33, ali nisu uspjeli da donesu pobjede svojim ekipama.

Najbolji strijelci u drugom kolu ABA lige bili su Morgan iz Olimpije i Tejlor Ročesti iz Crvene zvezde sa po 26 poena. Morgan je bio i najbolji skakač sa 12 uhvaćenih lopti, dok je najbolji asistent bio Filip Čović iz FMP sa 12 uspješnih dodavanja.

Bonus video: