Radović: Bili smo dobri u 1. poluvremenu, ima nekih stvari koje moramo da popravimo

Košarkaši Crne Gore sinoć poraženi od Litvanije (90:73) u kvalifkacijama za Mundobasket. Naredni izazov je Evropsko prvenstvo, koje počinje u četvrtak

5176 pregleda 1 komentar(a)
Košarkaška reprezentacija Crne Gore, Foto: fiba.basketball
Košarkaška reprezentacija Crne Gore, Foto: fiba.basketball

Košarkaši Crne Gore izgubili su juče od Litvanije (90:73) i prekinuli dobar niz u kvalifikacijama za Mundobasket.

Ekipa Boška Radovića je u prvom poluvremenu odigrala dobro, ali je do pada došlo u trećoj četvrtini, koju je Litvanija dobila 17 razlike.

"Bili smo u igri u prvom poluvremenu, dobro smo se držali u odbrani, igrali dobro u napadu. Suđenje je, u najmanju ruku bili sramno, ali, kada izgubiš 20 razlike, ne možeš sva da svališ na suđenje. U drugom poluvremenu nismo igrali dobro, ima nekih stvari koje možemo da popravimo", rekao je nakon meča Nemanja Radović.

Crna Gora je na skoru od pet pobjeda i tri poraza i nalazi se na trećoj poziciji, koja vodi na Svjetsko prvenstvo. Pred ekipom je učešće na Evropskom prvenstvu koje počinje u četvrtak.

"Do Evropskog prvenstva je ostalo još četiri-pet dana. Moramo da se skupimo, da izvučemo dobre stvari, da loše popravimo i da spremni i sa samopouzdanjem uđemo u to takmičenje", kazao je Radović.

Prvi meč na Eurobasketu Crna Gora igra u četvrtak (18.15) protiv Turske. U grupi su još Španija, Gruzija, Bugarska i Belgija.

Bonus video: