Mornarov meč viner: Imali smo veliku želju da savladamo Partizan

Bićemo sigurno još bolji u narednim mečevima", rekao je Ros.
66 pregleda 12 komentar(a)
Brendis Rejli Ros, Foto: Mornar/Media Pro
Brendis Rejli Ros, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 04.10.2017. 19:02h

Meč viner u pobjedi Mornara nad Partizanom Brendis Rejli Ros rekao je da je sa saigračima imao veliku želju da savlada jednog od velikana košarke na ovim prostorima.

Barani su imali 19 poena prednosti, ali su na kraju košem Rosa sa sirenom stigli do pobjede.

"Partizan je veoma dobar tim, ali presudila je naša velika želja da dobijemo duel. Jako dobro smo se spremili za meč. Bio sam nezadovoljan što sam promašio dva slobodna bacanja dva minuta prije kraja i sebi sam rekao, kad sam uzeo loptu za posljednji napad: moramo da dobijemo ovu utakmicu. Važni su bodovi, ali je važno i da napredujemo kao tim. Bićemo sigurno još bolji u narednim mečevima", rekao je Ros.

I trener Mihailo Pavićević osvrnuo se na posljednju situaciju na utakmici.

"Ros mi je kazao prije odlučujućeg napada da on želi loptu i rekao sam Nidamu da mu je doda. Volim igrače koji imaju srce i samopouzdanje u odlučujućim momentima. Mnogo više nego one koji igraju dobro čitavu utakmicu, a kad se odlučuje „sakriju“ se u korner", istakao je Pavićević i dodao:

"Ova pobjeda je veoma važna zbog samopouzdanja tima. Prvi dio meča, naročito uvodnu četvrtinu odigrali smo bez greške i pokušaćemo da na tome baziramo igru u nastavku sezone. Znao sam da nećemo moći da do kraja budemo na tom nivou, kao i da će Partizan da se podigne. Popustili smo u napadu, mnogo solirali, a i Miler nam je pravio mnogo problema. Međutim, na kraju nas je pogledala i sreća, koja je proistekla iz dobrih poteza prije koša odluke Rosa", kazao je trener Mornara.

Poslije dva kola u ABA ligi Mornar ima polovičan učinak.

Sljedeće iskušenje Barane čeka u subotu na parketu Mege Bemaxa.

Bonus video: