Susret selektora i tri „uljeza” na zvaničnom posteru

Čovjek koji je odveo Crnu Goru na Mundobasket u Kini 2019. najviše vremena je proveo sa svojim nasljednikom i nekadašnjim pomoćnikom Boškom Radovićem

7259 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Od specijalnog izvještača Vijesti„”

Košarkaška reprezentacija Crne Gore imala je danas posjetu u hotelu „Šeraton Grand Meteči palas”, koji je otvoren u maju 1991. godine, mjesec nakon obnavljanja nezavisnosti Gruzije - sa „crvenima” se družio bivši selektor Zvezdan Mitrović.

Čovjek koji je odveo Crnu Goru na Mundobasket u Kini 2019. najviše vremena je proveo sa svojim nasljednikom i nekadašnjim pomoćnikom Boškom Radovićem.

„Crveni” su juče ostali u hotelu cijelo prijepodne i radili samo u teretani, a tek popodne, kada su saobraćajne gužve bile manje, otišli su do 12 kilometara udaljene „Arene Tbilisi" na trening i obavezne medijske aktivnosti.

Dvorana u kojoj će se igrati utakmice Eurobasketa je nova, a sagrađena je tik uz sportski kompleks „Novi Tbilisi”, otvoren 2015. godine. U tom „starom” dijelu je dvorana za trening i još jedna, dimenzija rukometnog terena, za potrebe ovog šampionata preuređena u prostoriju za rad novinara.

Na njenom ulazu je poster sa najvećim zvijezdama šest učesnika grupe A, ali je očito da je urađen odavno, jer su na njemu tri „uljeza” - Nikola Vučević, Serhio Ljulj i Tornike Šengelija. Centar Čikago Bulsa je odlučio da ne igra na Eurobasketu, a sjajni šuter Španije i kapiten Gruzije zbog povreda neće igrati u Tbilisiju.

Ostala tri su „pogođena” - Turčin Džedi Osman, Bugarin Saša Vezenkov i Belgijanac Retin Obasohan.

Crna Gora u četvrtak od 16 i 15 igra sa Turskom na otvaranju Eurobasketa.

Bonus video: