Radončić: Osjetio sam da nam neće dati da uzmemo pobjedu Njemačkoj

„Pojeli su nas u prvom dijelu, onako nismo smjeli da izađemo. Pokazali smo se u drugom poluvremenu, mislim da se vidjelo da smo dali 100 posto“, kazao je Radončić

12752 pregleda 30 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Crnogorski reprezentativac Dino Radončić kazao je nakon poraza od Njemačke u osmini finala Eurobasketa 85:79 da ima pomiješane emocije.

„Žalimo zbog poraza, ali smo i zadovoljni, jer smo vidjeli da možemo da igramo sa njima. Momci su u 2. poluvremenu odradili sjajan posao, bili smo blizu", rekao je Radončić za TVCG.

Crna Gora je bila van meča u prvih 20 minuta, bez energije, bez samopouzdanja, kao da nije vjerovala da može da iznenadi Njemce.

„Pojeli su nas u prvom dijelu, onako nismo smjeli da izađemo. Pokazali smo se u drugom poluvremenu, mislim da se vidjelo da smo dali 100 posto“, kazao je Radončić.

U finišu je bilo i sumnjivih sudijskih odluka...

"Ponosan sam na momke, trpjeli smo dosta... Počelo je protiv Turske, i danas sam osjetio da nam neće dati da uzmemo pobjedu Njemačkoj. Nama se sudi nesportska, njihova situacija nije se ni gledala. Suđenje je bilo veoma slabo na cijelom turniru", kazao je Radončić.

Bonus video: