Prvi minuti Vučevića u predsezoni, debitovali Bogdanović, Zagorac...

Orlando je predvodio "ruki" Džonatan Ajzak sa 15 poena, a dobar je bio i Mario Hezonja sa 12 iako je promašio svih pet šutnih trojki, dok je u Memfisu najbolji bio iskusni Mario Čalmers sa 19 poena, dok je Rade Zagorac promašio svih pet šuteva
63 pregleda 0 komentar(a)
NBA liga, Foto: Beta/AP
NBA liga, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.10.2017. 07:43h

Crnogorski centar Nikola Vučević debitovao je u predsezoni NBA za svoj Orlando u porazu protiv Memfisa.

Vučević je na terenu proveo 15 minuta i ubacio šest poena, te uhvatio pet lopti.

Orlando je predvodio "ruki" Džonatan Ajzak sa 15 poena, a dobar je bio i Mario Hezonja sa 12 iako je promašio svih pet šutnih trojki, dok je u Memfisu najbolji bio iskusni Mario Čalmers sa 19 poena, dok je Rade Zagorac promašio svih pet šuteva.

Za Boston su debitovali Kajri Irvin i Gordon Hejvord u pobjedi nad Šarlotom gdje je prvi put u dresu gostiju igrao Dvajt Hauard.

Dalas je balansiranom igrom savladao Milvoki koji je igrao bez velikog broja startera, a Maveriksi su predstavili svoju buduću petorku gdje će Dirk Novicki igrati centra.

Sakramento je bio bolji od San Antonija, a debitovao je i Bogdan Bogdanović za Kingse i imao dva poena i tri skoka za 14 minuta. Impresionirao je ruki Dearon Foks sa 16 poena i samo jednim promašajem iz igre.

Denver je upisao drugu pobjedu i to protiv Lejkersa koji su doživjeli i drugi predsezonski poraz. Nikola Jokić je imao 16 koševa, a zvijezda večeri je bio Geri Heris sa 25. U Lejkersima se istakao Kajl Kuzma sa 23 poena.

Na kraju, Vašington je igrao protiv kineskog Gvangžua i očekivano vrlo ubjedljivo slavio. Posebno su se istakli igrači sa klupe kao Šeldon Mek, Džodi Miks i Tomaš Satoranski, ali je atrakcija večeri bio Tajler Hensbrou, nekada velika koledž zvijezda, koji je nakon nekoliko godina u NBA (Indijana, Toronto, Šarlot) otišao u Kinu i tamo je očigledno prvi igrač jer je ovaj meč završio sa 29 poena i 11 skokova.

Bonus video: