Pavićević: Teško je igrati u Pioniru, ali očekujem da budemo bolji

"Sa 11 promašenih slobodnih bacanja i 13 izgubljenih lopti nismo ni mogli da se nadamo boljem rezultatu", rekao je Mihailo Pavićević
0 komentar(a)
KK Crvena zvezda - KK Mornar, Foto: Aba-liga.com
KK Crvena zvezda - KK Mornar, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 02.10.2017. 15:49h

Mornar je sinoć u Beogradu poražen od Crvene zvezde na startu ABA lige sa 88:77.

Bio je to očekivan poraz Barana protiv ekipe koja je i ove među favoritima za titulu u regionalnom takmičenju, ali trener Mihailo Pavićević nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"Igrali smo sa dosta oscilacija. Ušli smo u meč dosta dekoncentrisani, a neki od naših igrača su prvi put igrali u Pioniru, protiv prvaka i tima koji je jako čvrst u odbrani. Trebalo nam je vremena da se adaptiramo. Bilo je perioda u drugom poluvremenu kada smo došli do željenog nivoa igre i na agresivnu odbranu odgovorili dobrim napadom", rekao je Pavićević i dodao:

"Kvalitet Zvezde je neosporan. Sa 11 promašenih slobodnih bacanja i 13 izgubljenih lopti nismo ni mogli da se nadamo boljem rezultatu. Na kraju, zadovoljan sam odnosom igrača, iakon je bilo dosta grešaka. Još se tražimo, nova smo ekipa. Trebaće nam vremena da se uigramo. Nadam se da ćemo u narednim mečevima podići nivo igre i da ćemo imati što manje praznih minuta. Čestitam Crvenoj zvezdi na apsolutno zasluženoj pobjedi, želim joj uspješnu sezonu sa novim timom i trenerom, kao i da makar ponovi rezultat iz prošle sezone u Evroligi", istakao je trener Mornara.

Naredni meč u ABA ligi Mornar igra u srijedu, kada u "Topolicu" stiže Partizan.

Bonus video: