Rivers: DeAndre Džordan postaje Jusein Bolt sa Teodosićem na parketu

Teodosić je odigrao 25 minuta, promašio je pet šuteva iz igre i imao dvije ukradene lopte i osam asistencija
0 komentar(a)
Miloš Teodosić, Foto: Facebook
Miloš Teodosić, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.10.2017. 10:27h

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić ostvario je osam asistencija u porazu svoje ekipe od Toronto Reptorsa (113-121) u okviru priprema na Havajima, a trener ekipe iz grada anđela Dok Rivers smatra da srpski plejmejker potpuno transformiše ekipu kada je u igri.

Samo u prvoj četvrtini Miloš Teodosić je čak pet puta asistirao, a svako uspješno dodavanje bilo je praćeno ovacijama sa klupe Los Anđeles Klipersa. Osim dobre zabave na terenu zbog lucidnih asistencija, trener Klipersa Dok Rivers smatra da srpski plejmejker može da da veliki doprinus u unaprjeđenju same igre.

"Iskreno ne znam da li je bio pod pritiskom zbog debija. On je došao u NBA sa velikom željom da dokaže da može da bude veliki i ovdje. Svi vjerujemo u njega. Nije nikakva slučajnost što DeAndre Džordan postaje Jusein Bolt sa Teodosićem na parketu. Milošev osjećaj za igru i talenat za asistiranje teraju Džordana da mnogo trči i da mijenja pravac kretanja u punoj brzini. To je način na koji Miloš transformiše našu ekipu", izjavio je Rivers.

Teodosić je odigrao 25 minuta, promašio je pet šuteva iz igre i imao dvije ukradene lopte.

NBA sezona počinje 17. oktobra, a u predsezoni Kliperse očekuje još jedan meč protiv Toronta, a zatim i utakmice sa Portlandom, Sakramentom i Los Anđeles Lejkersima.

Bonus video: