Potukli se igrači Golden Stejta, Grinu prijeti kazna

Prema pisanju ESPN-a, Grin i Pul su se posvađali, počeli da se guraju, a onda je Grin zmahnuo ka saigraču i udario ga

4511 pregleda 0 komentar(a)
Grin, Foto: Reuters
Grin, Foto: Reuters

Košarkaši Golden Stejta Drejmond Grin i Džordan Pul potukli su se na treningu prenose američki mediji, koji su objavili da je nakon verbalnog došlo i do fizičkog kontakta.

Prema pisanju ESPN-a, Grin i Pul su se posvađali, počeli da se guraju, a onda je Grin zmahnuo ka saigraču i udario ga. Pul je iz ovog sukoba izašao nepovrijeđen.

Grin je poznat po tome da izaziva timske kolege tokom treninga, ali i rivale tokom utakmica.

Očekuje se da će Grin biti kažnjen zbog incidenta. Voriorsi su nakon incidenta prekinuli trening, a "Sports Illustrated" navodi da ovo nije prvi put da su se Grin i Pul posvađali. Razlika je u tome što je sad došlo do "snažnog udarca", kako piše taj izvor.

Grin je karijeru počeo 2012/13. i čitavu proveo u Golden Stejtu, s kojim je četiri puta bio prvak NBA lige. Bio je najbolji kradljivac lopti i obrambeni igrač 2017. godine te član treće najbolje petorke u ligi.

Godinu prije toga uvršten je u drugu najbolju NBA ekipu.

Pul je pred ulaskom u četvrtu sezonu u karijeri, nakon što su ga "ratnici" 2019. izabrali kao 28. izbor drafta. U prošloj sezoni imao je prosjek od 18,5 poena, 3,4 skoka i četiri asistencije po utakmici.

Bonus video: