Ogromna sramota: Drejmond Grin se izvinio zbog brutalnog nasrtaja na saigrača

“Pod jedan, pogriješio sam “, rekao je Grin, koji je naglasio da se izvinio Pulu i njegovoj porodici

8620 pregleda 3 komentar(a)
Drejmond Grin, Foto: USA TODAY Sports
Drejmond Grin, Foto: USA TODAY Sports

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin javno se izvinio u subotu i najavio da će se povući iz tima na nekoliko dana nakon što je udario saigrača Džordana Pula.

“Pod jedan, pogriješio sam “, rekao je Grin, koji je naglasio da se izvinio Pulu i njegovoj porodici.

“Ogromna sramota dolazi sa ovim gestom”, rekao je Grin.

“Ne samo zbog sebe, jer sam ja bio taj koji je počinio akciju... već sa sramotom sa kojom Džordan mora da se nosi i sa kojom ovaj tim mora da se nosi, ova organizacija mora da se nosi. Ali i Džordanova porodica. Njegova porodica vidjela je snimak. Njegova majka, njegov otac su vidjeli taj snimak. Da je moja majka vidjela taj snimak, znam kako bi se osjećala."

Grin se prvo izvinio Pulu i timu u četvrtak prije treninga, a zatim je odmah napustio salu i otišao kući. Generalni menadžer Bob Majers rekao je da ne očekuje da će Grin propustiti početak sezone, a trener Stiv Ker je rekao da će se Grin vratiti u tim. Ali video snimak incidenta između koji je procurio natjerao je Grina da preduzme drugačije korake.

Voriorsi planiraju da preduzmu "sve moguće pravne radnje" kako bi pronašli ko je podijelio snimak, na kome se vidi kako Grin brutalno šakom u glavu udara Pula.

Majers je rekao da je svađa proizašla iz uobičajenih razgovora i nije imala veze sa predstojećim pregovorima o ugovorima za Grina i Pula.

Bonus video: