Pavićević: Pobijedio je tim koji je to više želio

"Dozvolili smo 14 ofanzivnih skokova, plus 12 izgubljenih lopti... Tako ne možete da dobijete ni slabije ekipe od Cibone", istakao je trener Mornara

12936 pregleda 4 komentar(a)
Foto: KK Cibona
Foto: KK Cibona

Mornar se suočio sa prvim porazom u ABA ligi, a trener Mihailo Pavićević u Zagrebu jasno poručio:

"Najgore za trenera je kada mora da konstatuje da je protivnička ekipa više željela pobjedu. Cibona se borila za svaku loptu i moram da joj čestitam. Nadam se da će joj ova trijumf pomoći da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi", rekao je Pavićević.

"Cibosi" su slavili 91:88.

Povezani članci

14. Oktobar 2022.

Mornar pao u Zagrebu za prvi poraz u sezoni

"Dobro smo otvorili meč, sa jasnom idejom da ih napadnemo unutrašnjom igrom. Imali smo prednost i održavali je, ali od početka smo bili dekoncentrisani u odbrani i onda se dogodilo to da smo razigrali protivničke igrače. A Cibona ima igrače koji znaju da igraju, skretao sam pažnju na to. Bundović se poigravao sa našim visokim košarkašima", dodao je Pavićević.

Mornar je u posljednjoj četvrtini imao plus devet...

"Drugo poluvrijeme je bilo bezidejno, pravili smo prednost na mahove, falilo je konstantnosti i ideje. Više je naše vođstvo bilo plod individualnog kvaliteta... Dozvolili smo 14 ofanzivnih skokova, plus 12 izgubljenih lopti... Tako ne možete da dobijete ni slabije ekipe od Cibone", istakao je Pavićević.

Bonus video: