Željko Obradović: Maksimalno ozbiljno protiv "studenata"

Utakmica Partizan - SC Derbi na programu je nedjelju od 21.00

4634 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da očekuje reakciju svoje ekipe i da će predstojeći meč protiv SC Derbija u ABA ligi odigrati maksimalno ozbiljno i sa velikom željom.

"Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Vjerovatno nešto što je dobro poslije četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati nakon utakmice koju smo igrali u Evroligi. Treba vidjeti reakciju", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Naravno, radili smo skauting rivala i kao i svaka utakmica u ABA ligi - maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da odigramo dobro", poručio je Obradović.

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć poslije produžetka od Baskonije u Evroligi, u Beograd su sleteli danas oko 13.00 i odmah su produžili na trening u Beogradskoj areni.

Crno-bijeli će već sjutra u trećem kolu ABA lige dočekati Studentski centar, što će im biti prva utakmica u novoj sezoni pred domaćim navijačima.

"Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osjete atmosferu kakva je ovdje. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv SC Derbija", rekao je košarkaš Partizana Tristan Vukčević.

Crno-bijeli su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dvije pobjede, dok SC Derbi ima skor 1:1.

Utakmica Partizan - SC Derbi na programu je nedjelju od 21.00.

Bonus video: