Jovanović: Zadovoljan sam pobjedom, ali ovo je samo prvi korak

„U 1. četvrtini smo igrali sa mnogo energije u oba pravca, napravili veliku razliku, a onda dozvolili lake poene rivalu u igri jedan na jedan u drugoj dionici. Ali, moji igrači su opet imali pravu reakciju, igrali smo mnogo bolje u odbrani, otvorili mnogo kontri i postigli dosta trojki”, rekao je Vladimir Jovanović

9011 pregleda 4 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Više nego ubjedljivom pobjedom na gostovanju Šljonsku u Vroclavu, košarkaši Budućnost Volija su najavili da bi ova sezona mogla da bude uspješna.

Prije samo šest dana to nije djelovalo tako, jer je tim Vladimira Jovanovića djelovao nemoćno protiv Hamburg Tauersa.

„Vrlo ozbiljno smo se pripremali za ovu utakmicu, jer je tim iz Vroclava odigrao veoma dobro na gostovanju Gran Kanariji. U 1. četvrtini smo igrali sa mnogo energije u oba pravca, napravili veliku razliku, a onda dozvolili lake poene rivalu u igri jedan na jedan u drugoj dionici. Ali, moji igrači su opet imali pravu reakciju, igrali smo mnogo bolje u odbrani, otvorili mnogo kontri i postigli dosta trojki, uz dobar procenat”, rekao je trener „plavih”.

Povezani članci

18. Oktobar 2022.

Budućnost Voli se poigravala u Vroclavu

Već u subotu je novo iskušenje u „Morači” - obračun sa Cedevita Olimpijom u 4. kolu AdmiralBet ABA lige.

„Zadovoljan sam pobjedom, ali ovo je samo prvi korak. Moramo da budemo spremni za sljedeću utakkicu u ABA ligi, pa onda i u Evrokupu”, poručio je Jovanović.

Iskusni Slovenac na klupi Šljonska, Andrej Urlep, bio je razočaran.

„Čestitke Budućnosti, pokazala nam je kako mora da se igra na ovom nivou. Razbila nas je, ovo je težak poraz. Nadam se da će naši igrači nešto naučiti iz ovoga. Imamo dosta novih momaka u timu, koji prvi put igraju na ovom nivou takmičenja”, rekao je iskusni stručnjak.

Bonus video: