Partizan u "Topolici", Pavićević: Da odigramo što bolje, bez nervoze i pritiska

Meč u "Topolici" igra se sjutra od 21 čas

4013 pregleda 3 komentar(a)
Pavićević i Obradović prošle sezone u Baru, Foto: Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro
Pavićević i Obradović prošle sezone u Baru, Foto: Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro

Tačku na četvrto kolo Admiralbet ABA lige staviće Mornar i Partizan sjutra (21) u "Topolici".

U Bar stiže jedan od favorita za titulu - Partizan je slavio na prethodna tri meča, a biće interesantno vidjeti kako će najbolji evropski trener Željko Obradović pokušati da zaustavi Derona Fetsa Rasela, koji je obilježio dosadašnji dio sezone.

"U svaku utakmicu ulazimo sa podjednakom željom, ali ovo je meč gdje ću biti kratak. Tražiću od igrača da daju sve od sebe, da kod svakog šuta ne vidim dozu nervoze ili pritiska. Da izađemo i odigramo što je moguće bolje. Iz takvog raspoloženja imamo šansu da pružimo jednu dobru partiju. Što se tiče rezultata - nekada nije prijatno priznati, ali objektivno rezultat ove utakmice ne zavisi od nas, već od Partizana", rekao je u najavi meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Partizan se nakon osam godina vratio u Evroligu, pa je u skladu sa tim i pravio ekipu za ovu sezonu.

"Svjesni smo da je Partizan napravio fantastičnu ekipu, tim su za Evroligu. Utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju. Vodi ih najbolji trener u Evropi i iz utakmice u utakmicu će sve bolje igrati", poručio je Pavićević.

"Topolica" će biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

"Ponosni smo da smo jednom malom gradu pripredili derbi sa Partizanom. Rekao bih da, prije svega, očekujem jednu pravu košarkašku fantastičnu atmosferu i punu dvoranu. Nadam se da će publika uživati u dobro košarkaškoj predstavi. Potrudićemo se da naše prijatelje ugostimo onako kako su oni nas u Beogradu", zaključio je Pavićević.

Bonus video: