Obradović: Hvala braći Pavićević na još jednoj fantastičnoj dobrodošlici

„Kao i pred svaki meč, pravili smo analizu kako je potrebno da odigramo da pobijedimo. Bili smo agresivni u odbrani, u njoj smo dosta napravili, Rasel je šutirao 11-2. Nisam zadovoljan igrom u napadu, bili smo nervozni, pravili smo nevjerovatne odluke”, rekao je legendarni trener

13230 pregleda 4 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Nošen podrškom preko 1.000 navijača, u sjajnoj atmosferi u „Topolici”, Partizan je rutinski savladao Mornar 83:62 i jedini je tim sa sve četiri pobjede u AdmiralBet ABA ligi.

Željko Obradović se zahvalio na dobrodošlici.

„Prvi utisak je onaj koji je i najvažniji - gostoprimstvo na koje smo opet naišli u Baru. Hvala braći Pavićević na još jednoj fantastičnoj dobrodošlici, odnos naših klubova je izvanredan. Hvala i navijačima, koji su došli u velikom broju da nas podrže i domaćim, jer su zajedno napravili odličnu atmosferu. Ovo je bilo lijepo veče”, rekao je Obradović.

Legendarni trener je bio zadovoljan odbranom, koja je potpuno neutralisala Derona Fetsa Rasela (devet poena, šut iz igre 11-2), ne i napadom.

„Kao i pred svaki meč, pravili smo analizu kako je potrebno da odigramo da pobijedimo. Bili smo agresivni u odbrani, u njoj smo dosta napravili, Rasel je šutirao 11-2. Nisam zadovoljan igrom u napadu, bili smo nervozni, pravili smo nevjerovatne odluke”.

Frapantna je činjenica da sjajan šuter kakav je Kevin Panter nije probacio nijednom loptu kroz obruč iz 10 pokušaja. Uglavnom su to bili otvoreni šutevi.

„On je sve uradio rezonski, šutirao je iz otvorenih pozicija. Problem su neke odluke u napadu, nerezonski šutevi, četiri faula u napadu u 1. poluvremenu. To je i te kako bitno, a najmanji problem je kad neko ostane sam i šutira”, istakao je Obradović.

Bonus video: