Vučević: Znam koliko sam dobar, nisam slučajno dva puta bio ol-star igrač

Vučević nadigrao Embida, Bulsi poraženi od Filadelfije

5333 pregleda 9 komentar(a)
Nikola Vučević na meču sa Filadelfijom, Foto: USA TODAY Sports
Nikola Vučević na meču sa Filadelfijom, Foto: USA TODAY Sports

Nikola Vučević je imao lošu noć protiv San Antonija, a zablistao u duelu sa Filadelfijom, protiv dominantnog Džoela Embida.

Nije bilo dovoljno za pobjedu to što je Vučević upisao 23 poena, imao i 19 skokova, Bulsi izgubili 114:109.

Možda i presudan trenutak u utakmici bio je napad domaćih kod 109:109, kada je Zek Lavin riješio da završi, iako je u uglu imao slobodnog Vučevića, koji je prethodno pogodio pet trojki iz sedam pokušaja.

"Vjerovatno me nije vidio. Nisam htio da vičem da ga ne bih poremetio. Zek je stvorio poziciju, nije ušla i to je to", kazao je Vučević.

"Kada sam pogledao situaciju, shvatio sam da sam morao da dodam Vuču. Moja greška, da mogu vratio bih akciju na početak", priznao je Lavin.

U svakom slučaju, Bulsi su upisali četvrti poraz, imaju tri pobjede, ali je Vučević, opšte je mišljenje, bolji nego prošle sezone.

“Ja znam koliko sam dobar, znam koliko mogu da donesem. Ja sam dvostrui ol-star, nisam slučajno došao do tog nivoa. Znam koliko sam radio i koliko radim. Samo je još za mene neobično da sam i dalje treća opcija u napadu, a ne tako davno bio sam prva, mada sam ove sezone bolje prihvatio tu ulogu", rekao je Vučević.

Bonus video: