Novo gostovanje za SC Derbi: Da se ponovi energija iz Bara

Duel na Novom Beogradu je u nedjelju u podne

2206 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Košarkaši SC Derbija žele da iskoriste momenat i na krilima pobjede nad Mornarom u Baru napadnu još jedan trijumf na strani u AdmiralBet ABA ligi.

U šestom kolu slijedi duel sa Megom na Novom Beogradu, timom koji je u prvih pet mečeva doživio isto toliko poraza.

"Pred nama je još jedno teško gostovanje. Mega je agresivna i brza ekipa, koja igra sve bolje. U pitanju je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku želju i ambiciju. Moramo da odgovorimo fizički i da budemo maksimalno fokusirani na defanzivne zadatke, a daćemo sve i da utakmicu uvedemo u ritam koji nama odgovara", rekao je trener "studenata" Andrej Žakelj.

Mega je uz Borac jedina ekipa bez trijumfa.

"Naš rival će sigurno tražiti šansu da baš u ovom meču prekine lošu seriju. Energiju i fokus koje smo imali u Baru moramo da ponovimo i u duelu sa Megom", jasan je krilni igrač SC Derbija Emir Hadžibegović.

Duel u dvorani "Ranko Žeravica" počinje u podne.

"Igra SC Derbija uglavnom zavisi od tandema američkih bekova (Loren Džekson i Flečer Megi) koji kontrolišu igru u organizacionom i šuterskom smislu. Vjerujem da ćemo imati nivo energije kao u prošlom kolu protiv Partizana. Ako to bude slučaj, onda ćemo imati šansu da trijumfujemo", jasan je trener Mege Marko Barać.

Bonus video: