Andrej Žakelj: Ne dobija se bez faula, fajta...

Mega je zabilježila prvi trijumf, "studenti" su doživjeli četvrti poraz

3394 pregleda 1 komentar(a)
Žakelj, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar
Žakelj, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar

Nakon velike pobjede nad Mornarom, "studenti" su imali velika očekivanja u 6. kolu ABA lige u hali "Ranko Žeravica" pred 1.300 navijača Mege, koja je bila bez trijumfa ali..

Mega Basket je sa lakoćom dobila SC Derbi - 101:74.

"Odlično smo ušli u utakmicu, krenuli kako smo se dogovorili i stali! Igrači su stali, stala je cijela utakmica za nas, jer nije bilo energije, nije bilo faula, fajta... Ostaje samo da čestitamo Megi na zasluženoj pobjedi", nezadovoljan je trener "studenata" Andrej Žakelj,

Mega je zabilježila prvi trijumf, "studenti" su doživjeli četvrti poraz, a imali su na startu sedam poena prednosti 12:5, domaćin napravio seriju 11:0 od koje se tim trenera Žakelja nije oporavio.

"Došao je na naplatu sjajan rad mojih igrača, i ono što nismo mogli protiv Partizana zbog njegove enormne klase, uradili su danas i čestitam im. Ušli su moji igrači pod pritiskom, počeli loše ali su defanzivno bili jaki i dobro su ispoštovali dogovor da zatvore dva amerilčka beka u ekipi rivala. Iz tako dobre defanzive u drugom poluvremenu se ekipa opustila, proradio je napad. Baš kako treba", naglasio je Marko Barać, trener Mege.

Bonus video: