Pavićević: Slijedi paklen ritam treninga

Mornar izgubio od Mege u "Topolici" 101:85

6643 pregleda 3 komentar(a)
Pavićević na večerašnjem meču, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro
Pavićević na večerašnjem meču, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je veoma nezadovoljan nakon večerašnjeg poraza od Mege u 7. kolu ABA lige.

Mornar je izgubio 101:85 i to mu je treći poraz zaredom na domaćem terenu. Barani su osmi na tabeli sa tri pobjede i četiri poraza.

"Zadnje dvije utakmice koje smo odigrali u Topolici ubjedljivo su najgore u istoriji ABA lige, od kako je igramo. Nakon pobjede protiv MZT-a u Skoplju dao sam produženi odmor igračima, a oni su ga baš produžili jer su odmarali i na večerašnjoj utakmici. Mogu da vam najavim da slijedi paklen ritam treninga da bi se vratili na pravi put i nastavili borbu za opstanak", rekao je Pavićević nakon utakmice.

Mega je zabilježila drugu pobjedu zaredom u ligi. "Znali smo kod koga dolazimo, znali smo, takođe, od koga preti najveća opasnost. Imali smo dogovor kako da neutrališemo Rasela i Mihailovića. Uspeli smo u tome. Bio je kritičan momenat trećeg perioda kada smo dozvolili Mornaru 4, 5 skokova u napadu, ali nakon tajm auta vratili smo i kontrolu skoka. Iz godine u godinu dolazak u Bar je jedno od najprijatnijih gostovanja. Osećam se divno u vašem gradu. Mnogo vam hvala na tome u svoje lično i ime cele moje ekipe", kazao je trener Mege Marko Barać.

Bonus video: