Mornar protiv Saratova u (ne)mogućoj misiji

Ulaznice koštaju dva (tribine) i tri eura (parter).
0 komentar(a)
Mihailo Pavićević KK Mornar, Foto: Aba-liga.com
Mihailo Pavićević KK Mornar, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 26.09.2017. 11:12h

Nakon -18 u Rusiji (88:70), revanš drugog kola kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona za košarkaše Mornara predstavlja skoro nemoguću misiju.

Izabranici Mihaila Pavićevića su Avtodoru iz Saratova u prvom meču dozvolili da stekne veliki kapital pred večerašnji meč u „Topolici” (20 sati).

"Svaka utakmica je posebna priča, ali, naravno, Avtodor ima veliku prednost. Međutim, u revanš ne ulazimo sa bijelom zastavom, iako će biti teško, ali ćemo se svakako boriti", kaže Mihailo Pavićević.

Potpredsjednik Mornara Đuro Ostojić, nekadašnji reprezentativni centar, misli da Barani nisu bez šansi.

"Naravno, biće teško u revanšu, razlika je velika i to je, naizgled, nemoguća misija. Ali, vidjelo se i u Saratovu, u nekim dionicama meča, da Mornar može da se nosi s Rusima. Naš visok poraz posljedica je umora i niza okolnosti pred naporan put u Rusiju. Na utakmici u Saratovu koševi su padali u serijama, Avtodor nijednom nije vodio sa više od 22 poena, mi smo smanjivali i na osam razlike i imali loptu da još više ublažimo minus. U Baru, pred našom publikom, biće drugačiji meč i ja ne bih unaprijed otpisivao Mornar iz Lige šampiona. Ako nas krene šut sve je moguće", ističe Ostojić.

U Mornaru se nadaju da će moći da računaju na centra Uroša Lukovića, koji je sanirao povredu. Druga „petica”, Radoje Vujošević još se oporavlja nakon operacije stopala.

Ulaznice koštaju dva (tribine) i tri eura (parter).

Bonus video: