Mornar protiv šampiona, Pavićević: Da pokušamo da pariramo timu koji je u sjajnom ritmu

Barani protiv Zvezde u Beogradu (subota od 18 sati)

7736 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Pred košarkašima Mornara je najveći mogući izazov u ovom trenutku - čeka ih duel sa Crvenom zvezdom koja igra fenomenalno pod vođstvom crnogorskog trenera Duška Ivanovića.

Barani su u prethodnoj rundi AdmiralBet ABA lige kod kuće savladali Split, tom im je donijelo mir pred duel u Beogradu protiv velikog favorita (subota od 18 sati).

"Ulazimo u paklen ritam pred kraj 2022. godine. Nema lakih protivnika, ali nam slijede mečevi protiv timova iz vrha lige i timova koji se bore za visok plasman. Crvena zvezda je aktuelni šampion, evroligaš koji se nalazi u sjajnom ritmu, a to je potvrdio i protiv Partizana. Cilj nam je da odradimo što je do nas, te da pružimo najbolje moguće izdanje", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mornar zna da mu šanse nisu velike protiv rivala koji je u seriji od osam pobjeda.

"Igranje protiv Crvene zvezde je uvijek posebna motivacija za sve u našem timu. Pobjeda iz prošlog kola protiv Splita nas je malo rasteretila, ali smo nastavili da treniramo u još jačem ritmu. Želimo da pružimo otpor favoritu koji skoro da nema mana u timu", kaže mladi Balša Živanović.

Bonus video: