Diong otišao, Barani ga suspendovali

Diong nije prvi igrač koji je tako otišao iz barskog kluba. Prvi je to uradio Bronson Kenig, a ekipu je napustio i Džoni Hemilton. I Ajzea Vajthed svojevremeno nestao na nekoliko dana, a sada na Tviteru nagovijestio šta bi mogao da bude razlog odlaska Dionga

5528 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Nova sezona, stari problemi - još jedan igrač je nestao iz Mornara!

Barski klub je na svom portalu objavio da je suspendovao Šeika Mbake Dionga, koji je napustio ekipu.

„Disciplinska komisija Mornara Barsko zlato suspendovala je do daljnjeg Šeika Mbake Dionga. Ovakva reakcija uslijedila je nakon što je Diong samovoljno napustio ekipu. Ne ulazeći u razloge njegovog postupka, potvrđujemo da je klub u dužem periodu bio nezadovoljan kvalitetom igara i anagažovanjem ovog igrača na treningu. U skladu sa tim, preduzeli smo sve neophodne korake kako bismo pojačali tim na poziciji centra, a ime novog igrača biće uskoro saopšteno”, piše na sajtu Mornara.

Diong nije prvi igrač koji je tako otišao iz barskog kluba. Prvi je to uradio Bronson Kenig, a ekipu je napustio i Džoni Hemilton.

I Ajzea Vajthed je svojevremeno bio nestao na nekoliko dana, a sada je na Tviteru nagovijestio šta bi mogao da bude razlog odlaska Dionga.

„Još koriste stare trikove, a”, upitao se Vajthed i tagovao Kenija Gejbrijela i Džejkoba Pulena na vijest da je Diong otišao zbog neplaćanja, koju je objavio italijanski novinar Luka d’Alesandro.

Bonus video: