Podgorica "balon" na Zlatiboru otvara protiv TFT-a, Brnović: Želimo pozitivan skor

Ekipa Nebojše Bogavca na trećem "balonu" NLB ABA2 lige igra protiv TFT-a i Šenčura koji su bez pobjede u regionalnom takmičenjiu

1752 pregleda 0 komentar(a)
Danilo Brnović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Danilo Brnović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Podgorice večeras (21) protiv makedonskog TFT-a igraju prvi meč na trećem "balonu" NLB ABA2 lige, koji se održava na Zlatiboru.

Zlatibor je drugi put ove sezone domaćin "balona" regionalnog takmičenja, a ekipa Nebojše Bogavca će, osim protiv TFT-a, igrati i protiv slovenačkog Šenčura (srijeda, 21 čas).

Podgorica turnir na Zlatiboru dočekuje sa skorom 2-3. Ekipa je nakon dva vezana trijumfa u Sarajevu prethodnog mjeseca pobijedila u domaćoj ligi Lovćen, Jedinstvo i Milenijum, dok je prethodne srijede doživjela poraz u crnogorskom derbiju od Sutjeske.

"Uprkos porazu u derbiju protiv Sutjeske u Nikšiću, iz kojeg smo, siguran sam, dosta naučili, mislim da u veoma dobrom raspoloženju dočekujemo nastavak takmičenja u ABA2 ligi. Prvi turnir na Zlatiboru nije bio pozitivan za nas, sada smo opet na istom mjestu, ali smo doputovali sa mnogo želje i odlučnosti da godinu završimo sa što boljim skorom u regionalnom takmičenju", kazao je za klupski sajt košarkaš Danilo Brnović.

TFT i Šenčur su bez pobjede u regionalnom takmičenju.

"Oprezni smo i činjenica da su na začelju neće nas opustiti. Maksimalno ozbiljno ulazimo u meč, sa jasnim ciljem da pokušamo da upišemo dvije pobjede i dođemo do pozitivnog skora u ABA 2 ligi", naglasio je Brnović.

Bonus video: