Sutjeska protiv Gorice, Vujačić i Vrbica: Nema opuštanja

Sutjeska je oslabljena na ovom turniru – Bogdan Bojić, Zdravko Bošković i Ognjen Gutović će propustiti večerašnji, ali i meč u petak (15) protiv banjalučkog Borca

2042 pregleda 4 komentar(a)
Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Sutjeske večeras (21) protiv hrvatske Gorice igraju prvi meč na trećem „balonu“ NLB ABA2 lige, a drugom koji se održava na Zlatiboru.

Nikšićani su u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja zabilježili četiri pobjede, imaju jedan poraz i favoriti su protiv ekipe koja je bez trijumfa u ABA2 ligi, a koja je u hrvatskoj Premijer ligi na posljednjem mjestu sa dvije pobjede i 10 poraza.

“Moramo da budemo maksimalno motivisani. Već nekoliko dana se spremamo za ovaj meč. Ne smije da nas zavara to što je Gorica bez pobjede u ABA2 ligi. Imaju određeni kvalitet. Ne smijemo lagano ući u meč, moramo pružiti svoj maksimum kako bismo došli do povoljnog rezultata. Momci su svjesni toga i nadam se da ćemo biti prava ekipa i da ćemo ostaviti srce na parketu”, kazao je za klupski sajt trener Darko Vujačić.

Sutjeska je oslabljena na ovom turniru – Bogdan Bojić, Zdravko Bošković i Ognjen Gutović će propustiti večerašnji, ali i meč u petak (15) protiv banjalučkog Borca.

“Gorica je nezgodna ekipa, kojoj su bila povrijeđena dva-tri bitna igrača. Na ovaj “balon” dolaze spremniji. Pokušaće da nas iznenade, ali mi moramo da nametnemo našu igru, naš ritam i da pobijedimo što je najbitnije”, jasan je plej Nikšićana Mašan Vrbica.

Bonus video: