Pavićević: Zbog hira Budućnosti morali smo da igramo večeras, to je sramota za crnogorsku košarku

"Imamo zgusnut raspored isključivo zbog jednog kluba - neka Budućnosti služi na čast to što nije htjeli dan ranije da odigra ovaj meč. Mi smo, dakle, morali da igramo. Igrali smo kako smo igrali, bez energije. Ovo nije naša igra, ali moramo da mislimo na sebe", rekao je Pavićević za Arenasport
70 pregleda 12 komentar(a)
KK Budućnost KK Mornar, Foto: Savo Prelević
KK Budućnost KK Mornar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.09.2017. 21:24h

Prvi meč crnogorskih rivala i prve varnice - trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je samo zbog "hira Budućnosti" njegov tim morao da igra večeras meč polufinala Super kupa ABA lige!

Mornar, naime, već u nedjelju, u 13 sati po našem vremenu, igra protiv ruskog Saratova u gostima, prvi meč kvalifikacija za FIBA ligu šampiona.

S obzirom na to da Barane sjutra čeka borba za treće mjesto Super kupa, protiv Mega Bemaxa, to znači da će u Rusiju stići bukvalno nekoliko sati pred utakmicu, i to čarter četom.

"Imamo zgusnut raspored isključivo zbog jednog kluba - neka Budućnosti služi na čast to što nije htjeli dan ranije da odigra ovaj meč. Mi smo, dakle, morali da igramo. Igrali smo kako smo igrali, bez energije. Ovo nije naša igra, ali moramo da mislimo na sebe", rekao je Pavićević za Arenasport.

Zbog "hira Budućnosti", Mornar je ostao i bez 30 hiljada eura.

"Javnost treba da zna da smo kupili avio-karte redovnim linijama do Saratova, ali smo morali da 'bacimo' 20 hiljada eura. Morali smo da iznajmimo avion, a to nas je koštalo 30 hiljada eura. U današnje vrijeme 'izbili' su nam iz džepa toliko novca. To je sramota za crnogorsku košarku", ljut je Pavićević.

Što se tiče meča u Rusiji, Pavićević je bio kratak i jasan:

"Imamo sjutra utakmicu u Baru, pa letimo u Saratov, a u 13 sati je utakmica sa jakim timom. Ne znam sa kojom ćemo energijom moći da se suprotstavimo takvom rivalu", kazao je Pavićević..

Bonus video: