Eron Vajt potpisao za Darušafaku

Vajt je u AdmiralBet ABA ligi u dresu Budućnosti prosječno bilježio 6,4 poena i 3,1 skok, a u Evrokupu je imao nešto bolje brojke (7,7 i 3,7), ali nije zadovoljio

4235 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović
Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović

Iako Budućnost Voli još nije zvanično objavila da se rastala sa njim, mada je iz Podgorice otišao još 7. decembra, Eron Vajt od sinoć zvanično ima novi klub - Darušafaku.

Američki krilni centar, koji se nije proslavio u redovima "plavih", iako je, po nezvaničnim informacijama, imao finansijski najjači ugovor, potpisao je do kraja sezone sa timom koji je trenutno 10. na tabeli Superlige Turske.

Vajt je u AdmiralBet ABA ligi u dresu Budućnosti prosječno bilježio 6,4 poena i 3,1 skok, a u Evrokupu je imao nešto bolje brojke (7,7 i 3,7), ali nije zadovoljio.

Zbog toga mu je minutaža bila sve manja, Vladimir Jovanović je sve više "gurao" Aleksandra Lazića na "četvorku", pa je raskid saradnje bio neminovan.

Budućnost je umjesto njega već dovela Džej Džeja O'Brajena, koji sjutra igra posljednju utakmicu za Nanter, a novim saigračima će se priključiti krajem sedmice.

Bonus video: