Sastanak trajao tri sata: Radonjić ima punu podršku Janakopulosa i neograničen budžet za pojačanja

Eurohoops piše da će direktor Argiris Pedulakis biti razriješen te funkcije i da će biti prekomandovan u omladinsku školu

22685 pregleda 17 komentar(a)
Radonjić, Foto: www.facebook.com/paobcgr
Radonjić, Foto: www.facebook.com/paobcgr

Panatinaikos je krajem godine u Evroligi poražen od Olimpijakosa (95:71), potom je u prvenstvu lako izašao na kraj sa Promiteasom (75:44), ali ta pobjeda nije zaliječila rane iz atinskog derbija.

Nakon poraza u derbiju, niza od četiri izgubljena meča u Evroligi i 15. mjesta sa skorom 6-10 u klubu su odlučili da reaguju.

Kako piše Eurohoops, vlasnik tima iz Atine, Dimitris Janakopulos, imao je sastanak sa trenerom Dejanom Radonjićem koji je trajao čak tri sata.

Informaciju je potvrdio i PAO, a na sastanku je bilo riječi o situaciji u klubu nakon poraza od Olimpijakosa i igri na tom meču.

Nakon sastanka objavljene su i nove informacije, a one su sljedeće - Dejan Radonjić ima apsolutnu podršku kluba i imaće neograničen budžet za dovođenje pojačanja.

Eurohoops piše da će ceh platiti direktor Argiris Pedulakis. On posao nije radio dobro i biće prekomandovan u omladinsku školu kako bi radio sa mladim igračima.

Bonus video: