Trener Splita: Zaustaviti ovakvu Budućnost na 85 poena je veliki posao

ti. Koliko god protivnici bili teški, zajedno s ovakvom publikom možemo da napravimo i neke stvari koje možda i nisu realne", kazao je Srđan Subotić.

6300 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Split/Ivica Cavka
Foto: Split/Ivica Cavka

Trener košarkaša Splita Srđan Subotić, kako piše "Slobodna Dalmacija", iz kreveta je stigao na Gripe da vodi svoj tim do pobjede.

Subotić u subotu zbog visoke temperature nije vodio svoj tim u meču sa Crvenom zvezdom.

Njegov povratak na klupu svakako se osjetio - ovo je najbolja utakmica Splita ove sezone za pobjedu protiv Budućnosti 87:85.

"Ovo je velika pobjeda za nas, pogotovo protiv ovakve ekipe koja je bila u velikoj seriji u ABA ligi, veliki skalp za nas. Momci su zaslužni za to. Ovo je plod igre cijele ekipe, puno će nam značiti. Koliko god protivnici bili teški, zajedno s ovakvom publikom možemo da napravimo i neke stvari koje možda i nisu realne", kazao je poslije susreta Subotić.

Njegov tim trijumfovao je košem Luisa Salivena sekundu prije kraja.

"Utakmica sezone? Vjerojatno jeste. Zaustaviti ovakvu Budućnost na 85 poena je zaista veliki posao. Bili smo hrabri u nekim trenucima, imali smo dobrih odluka. Na kraju nismo radili faul, to je greška koja je mogla da nas košta, ali i način na koji smo reagovali nakon toga, izborili zbog toga pobjedu, pokazuje kakvi smo bili danas", kazao je trener ‘žutih‘.

Kako navodi "Slobodna Dalmacija" - vidljivo blijed u licu, ali srećan zbog pobjede.

Bonus video: