Pavićević: Sa pojačanjima veća konfuzija nego korist, Mihailović možda zaigra pred kraj sezone

"Zadar je potpuno zasluženo pobijedio. Od prvog minuta je imao više energije od nas, nismo ni pokušali da mu pariramo, posebno u prvom poluvremenu", rekao je trener Mornara

6988 pregleda 9 komentar(a)
Foto: KK Zadar
Foto: KK Zadar

Košarkaši Mornara su se lako predali u Zadru, poraženi su 97:77 i to im je peti neuspjeh u nizu u AdmiralBet ABA ligi.

Trener Mihailo Pavićević je bio jasan nakon dominacije domaćina u dvorani "Krešimir Ćosić".

"Zadar je potpuno zasluženo pobijedio. Od prvog minuta je imao više energije od nas, nismo ni pokušali da mu pariramo, posebno u prvom poluvremenu", rekao je Pavićević i nastavio:

"Spremali smo se sedam dana za to kako da zaustavimo tranziciju rivala, a onda dođe meč i sve padne u vodu. Jedno je reći, a drugo sprovesti u djelo. Pomogli smo protivniku da igra voju igru, imali smo mnogo izgubljenih lopti, što je Zadar kažnjavao", istakao je Pavićević.

"Od druge četvrtine nismo imali ni snage ni energije da se vratimo u meč. Rekao sam da je svaka utakmica za nas biti ili ne biti, sada su tu tri nova igrača i sa njima je bila veća konfuzija nego korist u ovom momentu, i u odbrani u napadu", poručio je trener Barana.

Nema Vladimira Mihailovića, bez njega je sve teže za Mornar.

"Deron Rasel i Mihalilović su bili predviđeni za nosioce, a da ostali pomognu i daju doprinos. Vlado je zaradio povredu protiv Borca u Čačku, pauzirao je mjesec i po, a onda se protiv FMP-a vratio i dobio udarac u šaku. Došlo je do frakture dvije kosti, operisan je i povratak je moguć možda pred kraj sezone. I to ako sve bude kako treba, sigurno se neće žuriti", zaključio je Pavićević.

Bonus video: