Lalošević sa Pekovićem i Vukčevićem: Prošla godina bila izuzetno uspješna

Navodi se da je Lalošević pohvalio aktivnosti Košarkaškog saveza Crne Gore, te istakao da će Ministarstvo sporta i mladih nastaviti da podržava KSCG, kao i do sada

3727 pregleda 2 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, primio je danas predsjednika Košarkaškog saveza Crne Gore, Nikolu Pekovića i novog direktora košarkaške reprezentacije, bivšeg košarkaškog asa Budućnosti, Dragana Vukčevića.

"Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima saveza, te o učešću u kvalifikacionim mečevima, gdje postoji realna šansa da se ženska košarkaška reprezentacija plasira na Evropsko prvenstvo. Riječi je bilo i o takozvanim košarkaškim 'prozorima' gdje je muškoj košarkaškoj reprezentaciji potrebna još samo jedna pobjeda za plasman na Svjetsko prvenstvo. Zaključeno je da je prošla godina bila izuzetno uspješna, kada je u pitanju košarka, gdje su i mlađe i seniorske selekcije u obije konkurencije imale izvrsne rezultate", saopšteno je iz Ministaarstva.

Navodi se da je Lalošević pohvalio aktivnosti Košarkaškog saveza Crne Gore, te istakao da će Ministarstvo sporta i mladih nastaviti da podržava KSCG, kao i do sada.

"Peković i Vukčević su se zahvalili na iznimno dobroj saradnji Ministarstva sporta i mladih i njihovog saveza. Sastanku je prisustvovao i Zoran Jojić, vršilac dužnosti direktora u Direktoratu za sport, u Ministarstvu sporta i mladih", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: