Jovanović: Očekujem zahtjevnu utakmicu i silno motivisanog protivnika

Meč u "Morači" igra se sjutra od 18:30

4566 pregleda 8 komentar(a)
Džej Džej O'Brajen na utakmici sa Crvenom Zvezdom, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Džej Džej O'Brajen na utakmici sa Crvenom Zvezdom, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaši Budućnost Volija sjutra (18.30) dočekuju Šljonsk iz Vroclava u 11. kolu Evrokupa.

"Plavi" su u prethodnom kolu odigrali odličan meč i slavili na gostovanju protiv Hamburg Tauersa, a onda su u Admiralbet ABA ligi ubjedljivo poraženi od Crvene zvezde.

Trener Vladimir Jovanović očekuje još jednu zahtjevnu utakmicu, a podsjeća na pretohdno kolo kada je ekipa iz Poljske dobro igrala protiv Gran Kanarije.

"Bez obzira na njihov plasman u Evrokupu, radi se o ozbiljnom timu, koji ove i prethodne sezone dominira u poljskom prvenstvu. Mi smo prvu utakmicu odigrali jako dobro, kada je riječ o intenzitetu i odnosu prema igri. Sada nas opet očekuje zahjtevna utakmica. Oni su u prethodnom kolu u finišu izgubili od Gran Kanarije. Nisu se predavali, izgubili su utakmicu u posljednja tri-četiri minuta. Očekujem da budu silno motivisani. Na nama je da trening pred utakmicu iskoristimo na najbolji način, da se pripremimo i odigramo jednu dobru utakmicu", poručio je Jovanović.

Budućnost je u Vroclavu slavila 98:58. Ekipa iz Poljske je u dosadašnjem dijelu Evrokupa zabilježila samo jednu pobjedu.

"Očekujem da reagujemo nakon prethodnog meča. Da odigramo čvršće, sa većom energijom i boljom odbranom", poručio je Džej Džej O'Brajen.

Bonus video: