Pavićević: Mjesto na tabeli je potvrda dobrih igara SC Derbija

"Mi smo iskoristili period od meča sa Partizanom da analiziramo tu utakmicu kao i predstojećeg protivnika i da spremno uđemo u meč u kojem se nadamo pozitivnom rezultatu", rekao je trener Mornara

2337 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Košarkaši Mornara ulaze u ritam mečeva u kojima žele da pokažu da im nije mjesto u donjem dijelui tabele AdmiralBet ABA lige.

Na redu je crnogorski derbi i gostovanje SC Derbiju koji je u prvom dijelu sezone nadigrao Barane u "Topolici" i slavio 86:75.

Tim Mihala Pavićevića u sjutrašnjem duelu u "Morači" (20.30) juri šestu pobjedu u regionalnom takmičenju.

"SC Derbi je ove sezone blizu toga da bude učesnik plej-ofa, trenutno je sedmi i to je potvrda dobrih igara. Mi smo iskoristili period od meča sa Partizanom da analiziramo tu utakmicu kao i predstojećeg protivnika i da spremno uđemo u meč u kojem se nadamo pozitivnom rezultatu", rekao je Pavićević.

Mornar mora da parira brzoj igri "studenata", smatra bek Nemanja Vranješ.

"SC Derbi je ove godine napravio iskorak. Igra izuzetno brzu košarku, sa mnogo trčanja, ima i odlične šutere sa distance. Na nama je da limitiramo te šuteve, kao i da prisilimo protivnika da se namuči za poene. Odbrana je ključna ako želimo trijumf", istakao je Vranješ.

Bonus video: