Budućnost se sveti Parizu, Jovanović: Igraju u visokom ritmu, fizički su moćni...

Meč 14. kola Evrokupa igra se sjutra od 20:30

6147 pregleda 3 komentar(a)
Vladimir Jovanović, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Vladimir Jovanović, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaši Budućnost Volija na krilima tri vezane pobjede nastavljaju takmičenje u Evrokupu.

Crnogorski šampion sjutra (20:30) gostuje Parizu u 14. kolu Evrokupa i novom pobjedom želi da nastavi borbu za gornji dio tabele i prednost domaćeg terena u osmini finala.

Poput Budućnosti i Parižani su na skoru 8-5, kao i Promiteas, pa će sjutrašnji meč biti od velike važnosti. Naročito ako se ima u vidu da su Parižani slavili u prvom meču u "Morači" 77:74.

"Pariz je pretrpio promjene u prethodnom periodu. Sada su kompletni. Radi se o fizički potentnom timu na svim pozicijama. Tako igraju i u odbrani i u napadu, u viskom ritmu. Ništa im ne znači ako vode iili gube 10-15 razlike. Igraju u svom ritmu i ne odustaju", kazao je u najavi meča trener Budućnosti Vladimir Jovanović.

Jovanović se osvrnuo i na prvi susret.

"Mi smo prvu utakmicu protiv njih, ne cijelu, odigrali kvalitetno i pametno. Jedino tako može da se igra sa njima. Nalazili smo dobra rješenja. Sada moramo da zaustavimo kontranapade, da budemo koncentrisani. Igraju brzo čak i pozicione napade, što će biti još veći pritisak", smatra Jovanović.

Alfa Kaba je svjestan da ovaj susret može da odredi poziciju Budućnosti na kraju regularnog dijela.

"Kao i na svakom meču, tako i na ovom idemo na pobjedu. I ova utakmica je bitna, naročito kada je riječ o borbi za što bolji plasman na tabeli

Bonus video: