Lalošević čestitao crnogorskim košarkašicama plasman na EP

Čestitke je uputio i predsjedniku Košarkaškog saveza Nikoli Peković, selektorki Jeleni Škerović i stručnom štabu, na predanom radu i trudu koji su uložili da bi se ostvario taj uspjeh

4670 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Fiba basketball
Foto: Fiba basketball

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, čestitao je crnogorskim košarkašicama plasman na sedmo uzastopno prvenstvo Evrope.

Čestitke je uputio i predsjedniku Košarkaškog saveza Nikoli Peković, selektorki Jeleni Škerović i stručnom štabu, na predanom radu i trudu koji su uložili da bi se ostvario taj uspjeh.

"Ženska košarka u Crnoj Gori je u jasnom usponu, a uvjeren sam da će kontinuiran i predan rad koji naše košarkašice, kao i predsjednik saveza i selektorka, ulažu, isti i dokazati kroz pozitivne rezultate. Ponosan sam na razvoj ženskog sporta u Crnoj Gori, te je značajno naglasiti da će isti uvijek imati podršku institucije na čijem sam čelu", kazao je Lalošević.

Crnogorske košarkašice savladale su u Podgorici selekciju Austrije 65:48 i kolo prije kraja kvalifikacija obezbijedile prvo mjesto u F grupi i nastup na EP.

Bonus video: