Vilijamson pogoršao povredu tetive, odsustvuje još nekoliko nedelja

Grifin je rekao da se Vilijamson dobro oporavljao i da je mogao da igra tri na tri na treninzima, ali da je na terenu osjetio pogoršanje.

2992 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Košarkaš Nju Orleansa Zajon Vilijamson ponovo je povrijedio desnu tetivu zbog čega će odsustvovati još nekoliko nedelja, rekao je danas potpredsjednik tog NBA kluba Dejvid Grifin.

Grifin je rekao da se Vilijamson dobro oporavljao i da je mogao da igra tri na tri na treninzima, ali da je na terenu osjetio pogoršanje. Upitan kako se osjeća Vilijamson, Grifin je rekao: "Nije baš dobro, pošto je bio zaista marljiv tokom rehabilitacije". On je naveo da kod takvih vrsta povreda često dolazi do recidiva.

Vilijamson je propustio 20 uzastopnih utakmica otkako je prvi put povrijedio tetivu 2. januara. Ako odsustvuje prve dvije nedelje posle ol-star vikenda, mogao bi da propustiti najmanje 27 mečeva. Vilijamson je trebalo da bude starter na ol-staru 19. februara, ali je morao da odustane od učešća, a njegovo stanje trebalo je da bude procjenjeno tokom ol-star pauze.

On je ove sezone u prosjeku postizao 26 poena. Pelikansi su trenutno sedmi na Zapadu sa 29 pobjeda i 28 poraza.

Bonus video: