Poznati učesnici u šutiranju trojki i zakucavanju na Ol-staru

Ol-star vikend je na programu od 17. do 19. februara u Solt Lejk Sitiju

3385 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

NBA liga je saopštila imena košarkaša, koji će učestvovati u "Skills challenge" takmičenju, kao i u zakucavanjima i šutiranju trojki tokom Ol-stara.

U takmičenju za najboljeg trojkaša učestvovaće: Tajris Haliberton (Indijana), Tajler Hiro (Majami), Badi Hild (Indijana), Kevin Uerter (Sakramento), Damijan Lilard (Portland), Lauri Markanen (Juta), Anferni Simons (Portland) i Džejson Tejtum (Boston).

U takmičenju u zakucavanjima takmičiće se Deričo Sims (Njujork), Trej Marfi (Nju Orleans), Mek Meklang (Filadelfija) i Ki-Džej Martin (Hjuston).

U takmičenju u vještinama takmičiće se tri ekipe od po tri člana. Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo učestvovaće u ovom takmičenju sa braćom Tanasisom i Aleksom.

Pored njih, u drugom timu će biti Džordan Klarkson, Voker Kesler i Kolin Sekston, a u trećem se nalaze Paolo Bankero iz Orlanda, Džabari Smit iz Hjustona i Džejden Ajvi iz Detroita.

Takmičenje se sastoji od četiri runde od kojih prve tri uključuju slobodna bacanja, dodavanja i štafetu. Najbolja dva tima će zatim šutirati sa sredine terena kako bi se odredio pobjednik.

Ol-star vikend je na programu od 17. do 19. februara u Solt Lejk Sitiju. Ova tri takmičenja su na programu 18. februara.

Bonus video: