Mornar pod imperativom, ključ u podršci sa tribina

Mornar Barsko zlato igraće danas u Baru protiv Borca utakmicu 21. kola Admiralbet ABA lige. Duel u dvorani Topolica počeće u 19,30 sati

3973 pregleda 1 komentar(a)
Baranima potrebno zajedništvo, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro
Baranima potrebno zajedništvo, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro

Veoma važan meč u borbi za opstanak igra se večeras (19.30) u Baru. Mornar, koji ima skor 6:13, dočekuje Borac (5:15), a eventualnom pobjedom bi napravio veliki korak ka ostanku u najjačem društvu Admiralbet ABA lige.

- Poslije utakmice sa Megom u Beogradu rekao sam svojim igračima da je sada iza nas armirani zid. Poštujemo svakog protivnika, ali ovo su utakmice o kojima se ne razmišlja puno. Znamo koliko nam pobjeda znači i koliko nam donosi, zato bi i trebalo da gledamo samo naprijed, nikako nazad - slikovit je bio trener Barana Mihailo Pavićević.

Radovan Đoković je dao osam poena u pobjedi Borca nad Mornarom u prvom dijelu sezone, a večeras će biti adut Barana protiv svog bivšeg kluba. Cilj je da se trijumfuje sa makar četiri razlike, kako bi se stekla i prednost u međusobnom skoru (u Čačku bilo 90:87).

- Nadam se da će ljudi iz Bara doći da nam daju podršku, baš kao što je to bilo i na meču sa MZT-om, kada je “Topolica” bila i te kako ispunjena. Ovo je podjednako važan meč i za njih i za nas - rekao je Đoković.

Bonus video: