Injiges ostaje selektor Crne Gore

Košarkašice Crne Gore će u novembru početi kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje 2019. godine zajednički organizuju Srbija i Letonija
54 pregleda 1 komentar(a)
Roberto Injiges, Foto: Filip Roganović
Roberto Injiges, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.09.2017. 10:32h

Roberto Injiges ostaje na klupi ženske reprezentacije Crne Gore. Dogovor sa čelnicima Saveza je postignut, a iskusni Španac će staviti paraf na četvorogodišnji ugovor, saznaje Sport klub.

Informacija će navodno, uskoro biti i zvanično potvrđena, a uskoro će biti završene i formalnosti oko potpisivanja novog ugovora, s obzirom da je stari važio do kraja Evropskog šampionata.

Košarkašice Crne Gore će u novembru početi kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje 2019. godine zajednički organizuju Srbija i Letonija.

Sport klub navodi da će vijest o produžetku saradnje obradovati igračice, koje su zajednički tražile od Saveza da pokušaju da zadrže Injigesa i da dobiju još jednu priliku da se dokažu na velikoj sceni.

Crna Gora je ljetos na Evropskom prvenstvu eliminisana u grupnoj fazi takmičenja, u konkurenciji sa Belgijom, Letonijom i Rusijom.

Bonus video: