Ivanović: Znamo da ćemo pobijediti Partizan i Partizan to zna

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć od Partizana sa 92:81, u utakmici 21. kola ABA lige

4572 pregleda 13 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je za njegove igrače i njega poslije večsinoćnjeg poraza u derbiju protiv Partizana najvažniji osjećaj koji imaju - a to je da su sigurni da će pobijediti crno-bijele u ABA ligi.

"Igrali smo u većem dijelu utakmice vrlo dobro, u drugom poluvremenu smo imali problema sa izgubljenim loptama, greške u odbrani, probleme u napadu", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

"Za mene je najvažniji osjećaj koji ćemo da imamo moji igrači i ja poslije utakmice, dobili ili izgubili. Mi smo sigurni da ćemo dobiti, a i Partizan to zna", istakao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć u gostima od ekipe Partizana sa 92:81, u utakmici 21. kola ABA lige, i pored toga što su u prvom poluvremenu imali 20 poena prednosti.

Ivanović je naveo da su njegovi igrači imali problema sa ličnim greškama, ali da ne misli da je to odlučilo utakmicu.

"Možda je odlučila unutrašnja igra protiv Lesora... U napadu smo u drugom poluvremenu morali da igramo bolje. Imali smo neka rešenja, promašili dva-tri otvorena šuta, što kod Partizana nije bio slučaj", rekao je Ivanović.

Trener Zvezde je naveo da su se i Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić u drugoj četvrtini požalili na povrede i da zato nisu igrali. Upitan o formi Luke Vildose, Ivanović je istakao da vjeruje da će se on vratiti.

"Vratiće se Luka, svaki igrač ima uspone i padove tokom sezone. Vratiće se on", rekao je Ivanović.

Bonus video: