Poznat datum meča Budućnost Volija i Partizana

Meč je na programu 22. aprila. Istog dana igraće se i preostale dvije, ranije odložene, utakmice - Cedevita Olimpija - Crvena zvezda (3. kolo) i Mornar Barsko zlato - Igokea (14. kolo)

16326 pregleda 8 komentar(a)
Alfa Kaba i Matijas Lesor na utakmici Partizana i Budućnosti u prvom dijelu sezone, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović
Alfa Kaba i Matijas Lesor na utakmici Partizana i Budućnosti u prvom dijelu sezone, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović
Ažurirano: 14.03.2023. 15:22h

Utkamica Budućnost Volija i Partizana u okviru 22. kola Admiralbet ABA lige biće odigrana 22. aprila, saopšteno je iz regionalnog takmičenja.

Meč je prvobitno bio zakazan za nedjelju, 19. mart, ali je odložen zbog predsjedničkih izbora u Crnoj Gori.

Partizan nije pristao da igra 18. marta, jer u četvrtak gostuje Anadolu Efesu u Evroligi, a Budućnost ne može u ponedjeljak, jer već u utorak dočekuje Gran Kanariju u Evrokupu.

Iz rukovodstva ABA lige je predložen drugi termin u aprilu, koji je Budućnost morala da odbije, jer će tada igrati u osmini finala Evrokupa, pa je danas stigla zvanična informacija da je termin 22. april, odnosno da će se utakmica igrati nakon završetka ligaškog dijela sezone.

Ovaj meč bi mogao da bude veoma bitan, jer bi Budućnosti mogao da znači za treće, a Partizanu za 1. mjesto.

Istog dana igraće se i preostale dvije, ranije odložene, utakmice - Cedevita Olimpija - Crvena zvezda (3. kolo) i Mornar Barsko zlato - Igokea (14. kolo).

Budućnost je trenutno na trećem mjestu sa skorom 15-6, dok je Partizan lider sa 19 pobjeda i dva poraza.

Bonus video: